Afgesloten


Onze tv heeft geen signaal meer en onze vaste telefoon is niet meer bereikbaar. We hebben ons tv abonnement en onze vaste telefoon definitief opgezegd! In onze post over de jacht op sluipverbruik kwamen we er al achter dat ze verrassend veel stroom verbruiken en eigenlijk gebruikten we ze al een tijdje nauwelijks nog. Om heel eerlijk te zijn, vaste telefoons en tv zenders zijn meer iets van de jaren 90.

Kijken we dan nooit meer tv? Nou ... dat nog wel. De tv staat er nog gewoon. Maar we hebben de reguliere zenders vervangen voor Netflix en NPO start. Daarmee kunnen we tv kijken op het moment dat het ons uitkomt en dat alles voor een prikkie per maand of met een een enkele commercial hier en daar.

Chromecast
Netflix werkt uitstekend. We gebruiken de app op de telefoon met een Chromecast om te verbinden met de televisie. De NPO app werkt op dezelfde manier, maar is lang niet zo stabiel. Zo af en toe moet je een aflevering opnieuw starten omdat het afspelen niet goed gaat. Niet ideaal, maar nog steeds vele malen beter dan met een tvgids in de hand te proberen op het juiste moment het juiste kanaal te kiezen. Bovendien is het doelloos zappen verleden tijd (alhoewel ... browsen door netflix lijkt er wel op).

Onze vaste telefoon is trouwens gewoon vervangen door de mobiele nummers die we al hadden. Omdat we daarvoor een belbundel hebben is dat nog eens goedkoper ook. Alles bij elkaar besparen we 22 euro per maand.

Reacties

  1. Å overvåke noens instagram spy-aktivitet uten deres samtykke kan bryte tillits- og personverngrenser. Respekter andres autonomi og kommuniser åpent i stedet for å ty til spionasje.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts